YOGA KLASSER

Ord från en deltagare:

Avsätt en timme för yoga och utmana din kropp som kanske ger dig ett bättre samarbete med din kropp.  Du kommer succesivt uppleva mer smidighet, flexibilitet och styrka. Det kan hända att du som jag kan kommer in i the flow då kroppen skrattar och du vill inget annat än ha mer av Iyengaryoga. Nej detta är ingen sekt, det är bara så tillfredsställande att uppleva att kroppen håller och bär dig. Du kan till och med komma tillbaka till din barndoms känsloupplevelser i kroppen då du bara hade den helt självklart och bara skrattade.

Nivå 1.

Du har gått en introkurs eller har tränat andra typer av yoga, hatha eller ashtanga. Stor vikt läggs vid de stående ställningarna samt introduktion av lätta sittand ställningar, bakåtböjningar och axelståend. Denna kurs är ganska omfattande och kan med fördel gås flera terminer.Nivå 2-3.

Nu introduceras fler ställningar från Junior Intermediate och vi fördjupar kunskaperna i tidigare ställningar. Du får träna dig i att stå på huvudet en längre tid, hur man närmar sig ”arm-balances” och att göra padmasana, sk lotus.


Lättyoga.

En klass i lugnare tempo. Klassen utformas utefter deltagarnas
behov och intresse.
brännö yogastudio, Jydeklovan 11, 430 85 Brännö


mail, andrea@brannoyoga.se


tel, 073 101 23 30