LÄRARE

In English

Andrea Hedenskog

Jag som driver Brännö & Majorna YogaStudios heter  Andrea Hedenskog och är internationellt certifierad Iyengaryogalärare med flerårig erfarenhet som yogalärare. Jag brinner för att få yogan in i vardagen, att mina elever ska få en rutin att yoga hemma. Min undervisning präglas av glädje, skratt och ödmjukhet. Vi har så mycket att lära av varandra. Jag är mycket intresserad av kroppens mekanik och inte rädd för att pröva nya lösningar för varje individ, ett drag av min obotliga nyfikenhet.

Med kunskaper från både hatha, ashtanga och de senaste femton åren Iyengaryoga. Denna yogaform är en enorm källa till yogisk kunskap. Min huvudlärare och största inspiration är Glenn Ceresoli.


Karolina Staroduba

Jag blev introducerad till yoga av min danslärare 2009. Från den dagen har kärlek och nyfikenhet för yoga vuxit snabbt och blivit ett sätt att leva. Konst, musik och rörelse har präglat mig från dagen jag kunde börja gå, men det var något som fattades och yoga blev den pusselbiten . Den inre rörelse lär mig vara stilla, mer balanserad och närvarande. Den har förändrat mig och hur jag ser världen runt mig. Den gör mig mer tolerant, vänlig, nyfiken och accepterande både av mig och andra. Som liten ville jag göra världen lite bättre. Yoga gör det . Och det vill jag kunna dela med andra. Det är en av många anledningar till att jag påbörjat min lärarutbildning med Glenn Ceresoli.Linda Beas Thorsell
Linda är internationellt certifierad Iyengaryogalärare sedan 2017. Linda upptäckte yogan redan i tonåren när hon fick skolios. Yogan blev en viktig vägvisare och stöd för henne. Med en kropp som kände allt annat än balans fann hon just Iyengaryogan värdefull med dess fokus på linjering och kroppsmedvetenhet. 

Linda undervisar för att kunna dela med sig av den glädje som yogan kan ge oss i våra liv och mötet med oss själva på ett djupare plan. 
Linda arbetar även som socionom.Gästlärare:

Glenn Ceresoli

Glenn Ceresoli has extensive experience as both a teacher and practitioner of Iyengar yoga. A Yoga class with Glenn Ceresoli is an opportunity to imbibe his more than thirty years of experience and his relentless commitment and intention to break through the restrictive habits and conditions of the body/mind. 

Lisbet Wikman

Grundare av Ganesha Yoga. Har undervisat Iyengaryoga
sen 1997, innehar Junior Intermediate 3 certifikat.

brännö yogastudio, Jydeklovan 11, 430 85 Brännö


majorna yogastudio, Oljekvarnsgatan 30, 414 65 Göteborg


mail, jagvillyoga@majornayoga.se


tel, 073 101 23 30

Planerar ni konferens, friskvårdsdag, kick-off eller en dag för umgänge?

Brännö & Majorna Yoga samarbetar med andra verksamheter på Brännö i Göteborgs Södra Skärgård. Vi skräddarsyr en dag med förslagsvis: yoga och hälsosam lunch i vacker skärgårdsmiljö. Dessutom kan följande aktiviteter väljas till: vandring längs vackra naturstigar, fårsafari, rodd, pälssömnad, tovning, måleri samt olika typer av massagebehandlingar.

© Copyright. All Rights Reserved.