LÄRARE

In English

brännö yogastudio, Jydeklovan 11, 430 85 Brännö

 

mail, brannoyoga@gmail.com

 

tel, 073 101 23 30

Jag som driver Brännö YogaStudio heter Andrea Hedenskog och är internationellt certifierad Iyengaryogalärare med flerårig erfarenhet som yogalärare. Jag brinner för att få yogan in i vardagen, att mina elever ska få en rutin att yoga hemma. Min undervisning präglas av glädje, skratt och ödmjukhet. Vi har så mycket att lära av varandra. Jag är mycket intresserad av kroppens mekanik och inte rädd för att pröva nya lösningar för varje individ, ett drag av min obotliga nyfikenhet.

Jag lärde mig enkla yogapositioner som fyraåring och har utövat yoga i över trettio år, främst hatha, sen ashtanga och de senaste tolv åren Iyengaryoga. Denna form, en enorm källa till yogisk kunskap.

 

Jag är även legitimerad förskollärare, diplomerad massör, fårägare och har jobbat med människor, hälsa och mat under större delar av mitt liv.

 

Planerar ni konferens, friskvårdsdag, kick-off eller en dag för umgänge? Brännö Yoga samarbetar med andra verksamheter på Brännö i Göteborgs Södra Skärgård. Vi skräddarsyr en dag med förslagsvis: yoga och hälsosam lunch i vacker skärgårdsmiljö. Dessutom kan följande aktiviteter väljas till: vandring längs vackra naturstigar, fårsafari, rodd, pälssömnad, tovning, måleri samt olika typer av massagebehandlingar.

© Copyright. All Rights Reserved.