LÄRARE

In English

Andrea Hedenskog

Jag som driver Brännö och Majorna YogaStudios heter  Andrea Hedenskog och är internationellt certifierad Iyengaryogalärare med flerårig erfarenhet som yogalärare. Jag brinner för att få yogan in i vardagen, att mina elever ska få en rutin att yoga hemma. Min undervisning präglas av glädje, skratt och ödmjukhet. Vi har så mycket att lära av varandra. Jag är mycket intresserad av kroppens mekanik och inte rädd för att pröva nya lösningar för varje individ, ett drag av min obotliga nyfikenhet.

Jag lärde mig enkla yogapositioner som fyraåring och har utövat yoga i över trettio år, främst hatha, sen ashtanga och de senaste tolv åren Iyengaryoga. Denna form är en enorm källa till yogisk kunskap.


Karolina Staroduba

Lärarkandidat hos Glenn Ceresoli i Stavanger.


Gästlärare:

Lisbet Wikman

Grundare av Ganesha Yoga. Har undervisat Iyengaryoga
sen 1997, innehar Junior Intermediate 3 certifikat.

brännö yogastudio, Jydeklovan 11, 430 85 Brännö


majorna yogastudio, Oljekvarnsgatan 30, 414 65 Göteborg


mail, jagvillyoga@majornayoga.se


tel, 073 101 23 30

Planerar ni konferens, friskvårdsdag, kick-off eller en dag för umgänge?

Brännö & Majorna Yoga samarbetar med andra verksamheter på Brännö i Göteborgs Södra Skärgård. Vi skräddarsyr en dag med förslagsvis: yoga och hälsosam lunch i vacker skärgårdsmiljö. Dessutom kan följande aktiviteter väljas till: vandring längs vackra naturstigar, fårsafari, rodd, pälssömnad, tovning, måleri samt olika typer av massagebehandlingar.

© Copyright. All Rights Reserved.