WORKSHOPS & RETREATS

In English

STÄRK KROPP OCH SINNE

UNNA DIG EN HELDAG ELLER RETREAT MED IYENGARYOGA PÅ NATURSKÖNA BRÄNNÖ

En heldag och/eller retreat ger dig möjlighet att bryta den vanliga lunken och investera i tid på dig själv. En investering som ger direkt och långvarig avkastning.

Under dessa tillfällen är yogapassen något längre vilket främjar kopplingen mellan kropp och tanke. Många gånger är vi kvicka på att förstå, i tanken, men det tar ofta lite längre tid för kroppen. Genom att hålla en position en längre stund och dra hjärnans och därmed kroppens uppmärksamhet till detaljer om hur vi utför positionen, så kan vi sakta ner hjärnans kryssande mellan olika ämnen vilket i sin tur ger sinnet ro. För den fysiologiska kroppen innebär detta en inre avslappning och därmed reducering av bl a stresshormonet kortisol.

I retreaten ingår alltid meditation och pranayama/andningstekniker.

Vi äter vällagad vegetarisk mat tillsammans och det finns möjlighet till att ta en promenad längs klippor och kanske ett salt dopp.

 

 

brännö yogastudio, Jydeklovan 11, 430 85 Brännö

 

majorna yogastudio, Oljekvarnsgatan 30, 414 65 Göteborg

 

mail, jagvillyoga@majornayoga.se

 

tel, 073 101 23 30

Planerar ni konferens, friskvårdsdag, kick-off eller en dag för umgänge?

Brännö & Majorna Yoga samarbetar med andra verksamheter på Brännö i Göteborgs Södra Skärgård. Vi skräddarsyr en dag med förslagsvis: yoga och hälsosam lunch i vacker skärgårdsmiljö. Dessutom kan följande aktiviteter väljas till: vandring längs vackra naturstigar, fårsafari, rodd, pälssömnad, tovning, måleri samt olika typer av massagebehandlingar.

© Copyright. All Rights Reserved.